Vacature: Maritiem Transportschade Expert

Wij zijn op zoek naar een ervaren transportschade expert met een nautische achtergrond ter versterking van ons kantoor te Rotterdam.

Afhankelijk van de kennis en achtergrond van de kandidaat behoort naast het onderzoeken van goederenschades, ook het vaststellen van Casco schades tot de mogelijkheden.

Het werk is dynamisch en uitdagend en vindt niet altijd tijdens kantooruren plaats.
Behalve Lloyds Agent zijn wij ook agent voor de Franse (CESAM), Duitse (VHT) en Noord Amerikaanse (AIMU) verzekeringsmarkt. Daarnaast bevinden onze opdrachtgevers zich op alle continenten over de gehele wereld.

Dit betekent in de praktijk dat de opdrachten zeer divers zijn en een internationaal karakter hebben.

Profiel:
  • Je hebt een afgeronde nautische opleiding
  • Enkele jaren werkervaring als maritiem officier
  • WO/HBO werk- en denkniveau wenselijk
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.   Beheersing van Duitse en/of Franse taal is een prť
  • Je bent  flexibel en stressbestendig
  • Je kunt zelfstandig werken en bent representatief en service gericht
  • Rijbewijs B.

Bedrijfsprofiel:

Interlloyd Averij B.V heeft een rijke geschiedenis die terug gaat tot 1734 en is tevens Lloyds agent in Nederland (sinds 1818) en BelgiŽ. Met kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Antwerpen bedienen wij het gehele ARA gebied maar zijn ook internationaal actief. Onze werkzaamheden bestaan uit expertisewerk, projectbegeleiding, "claims handling" en regres werkzaamheden voor nationaal en internationaal opererende bedrijven, voornamelijk transportverzekeraars.Bij ons werk je in een kleine, dynamische werkomgeving.

Arbeidsvoorwaarden:
Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, mogelijkheid tot auto van de zaak.

Contact: Bert van Riessen - bert.vanriessen@interlloydclaims.nl - 06 53268609